noll komma noll noll noll

jag har iiiiiiiingenting att klaga på, livet leker! eller jo, att jag inte kan hålla i pengar, men då får jag ju snygga saker istället så jag ska inte klaga :] nu är det 5 kilometer i löpspåret sen middagsdags.


BAD NIGHTS

allt dåligt kommer på natten. nu ska jag sjunga och vakna glad som en nyfödd kycklingunge som inte har lärt sig vad svek, bedrägeri, hat och kärlek är för någonting!

lol

Fyfan nu har Fjortisen varit igång och länkat den här jävla bloggen, det förklarar statistiken. Tror inte hälften stannar kvar för man blir väl inte glad av detta!? Visst gillar ni våran efterblivna header när vi ändå håller på?? Fan vi måste byta, jag får fixa denna gång...



Förresten, vad tycker ni om mat?

åååååååååååååååå

Fick köttsår i ansiktet av den frätande krämen, ingenting är bra nu. INGENTING, alla är ju DUMMA I HUVUDET! Jävla egoister tänkte jag skriva men jo, jag skriver det och riktar det även till mig själv, JÄVLA EGOISTER!

Chromeo - Needy girl

Det jag hade hoppats på var sant så ingen bevikelse där, MEN däremot så slogs hoppet ner ganska så direkt efteråt, så min slutsats är att man aldrig slutar hoppas även om man vill så gör man ju det inte, vad vore världen utan hopp? Haha nu ska jag snart till frisören jao peace. Fan nu kan ju dagen bara bli bättre..

på tal om det

på tal om besvikelser sophia.. tycker inte du att man blir väldigt besviken ju äldre man blir? man lär sig att man inte borde lite på folk, för att dom gör saker man aldrig trodde att dom skulle göra. man lär sig att inte hoppas för mycket, för man blir så lätt besviken. det känns nästan lite som om ju mer man lär sig och ju äldre man blir, desto mer besviken blir man. tar ett påhittat exempel. Karl Klasson är en bangare på höjdhopp och ju äldre han blir desto mer kontakter inom höjdhoppen får han. Detta ger honom hopp och han börjar att umgås med dessa människor för att han hoppas att han har en chans i branschen. Hans höjdhopparkompis Niklas är också duktig, men Karls tränare säger att Karl är bättre. En dag kommer en talangscout och ska kolla när Karl och niklas hoppar för att se om dom ska få vara med i landslaget. Karl är några år äldre än niklas och har lärt sig att ha förhoppningar och vinnarinstinkt. Niklas hoppar för att det är roligt, inte för att vinna, för han har inte ens blivit så gammal att han tänker på det ännu. Båda hoppar och Karl känner att det går riktigt bra, han slår personbästa vilket gör att han får ännu högre förhoppningar. Niklas hoppar riktigt bra, och är lycklig för att han kom över, inget mer med den saken. Niklas tävlar mot sig själv, och har inte blivit gammal nog att förstå att man har rivaler. Karls vinnarinstinkt gör att han säger dumma saker till Niklas och han lovar att han kommer vinna. Niklas blir utvald av talangscouten och Karl står där. Besviken, förbannad och med krossade förhoppningar. så går det när man blir äldre, och lär sig för mycket. ung och dum ♥

nu vet jag att det här blev ett väldigt långt inlägg, men kände för det!

like a g6

HALLÅ äre bara jag eller blir man mer av allting på kvällen?? Extra ledsen, fundersam, arg, irriterad hela skiten.. VARFÖR?? För sen när man vaknar har man glömt alltihopa.. WEIRD, man ska alltså inte bråka med någon på kvällen. Nu ska jag ringa ett samtal som typ är viktigt, har hoppats för mycket denna natt så jag kommer nog att bli besviken!!

ATT JAG alltid ska bli sur på kvällen

blääää. allt klagande på zlatan, jag blir tokig. LÅT MIG VARA IFRED NÅN JÄVLA GÅNG?!?!!
ja han missade en straff, det finns folk som har gjort värre saker jag lovar. han hade dom snyggaste framspelningarna på riktigt länge, men han missade ju faktiskt straffen så varför inte lägga ner lite energi på just den biten..... och varför inte säga till jonna att han suger när man vet att hon blir arg, för det är ju skitroligt????? GAAAAAAAAAAAAAAAH

Eller slänger man hjärtat på ryggen som ett smycke?

Fan jag hatar att jag är bortskämd.

Jag har ju ingenting att klaga på?! JO föresten!

varför får man inte sova naken utan att det ska vara porrigt? jag kanske gillar att lufta min musa och jag kanske gillar att släppa tuttarna fria när jag sover, för det är världens skönaste känsla. såfort nån frågar "sover du naken" och jag ärligt och klart svarar "ja ibland" då får jag ett "oooh" till svar. oftast olika betydelse när det gäller killar eller tjejer. killar är mer ett "ooh hett" tjejer är mer ett "ooh äckligt" ingenting av dom är rätt, jag vill bara sova naken, leave me alone!


träningsvärk i stjärten

kan itne gå ordentligt, kan knappt sitta, gör ont att ligga, gör ont att klä på mig. vad vill man att jag ska göra då?

Spindelharpan, öh rubrikbrist!?

Nej okej jag får nog ta och erkänna att min praktik låter festlig, även om det innebär att vi ska hänga i skolan och på massa innebandymatcher på helger. VAFAN VI FÅR EGNA NUDDISAR!! GO WILD I SKOLKORRIDOREN!! Eller inte, kommer mer bli att jag sitter klistrad framför en dator och försöker få alltihopa i tid, eftersom att jag får lite hjälp av Fjortisen så kanske allting kommer att gå LITE snabbare.

Har fan inte något att klaga på idag, solen skiner och jag ska iväg och träna ikväll, wiho känns som en evighet sen jag var på boxningen.

NÄ..

vi vann inte Sophia, blä. men nu ska jag dra mig iväg mot kulturskolan.. ensam.. och intervjua en främling.. ensam, nej jag är inte nervös vadå????

Nu måste vi dra, ja vi ses väl nån dag. Jag svär livet blir bättre när man vet vart man ska.

Åh herregud tycker synd om Jonna, den matchen kan seriöst inte ha varit rolig... Hoppas ni vann fo shoe!

Jag är helt död efter den jävla massagestolen på gymmet, efter fetaste träningspasset vill man ju gärna slappna av i stolen. Istället envisas den varje gång med att ge ig blåmärken på mina skulderblad, massagestol är ingenting för er som är beniga för ni kommer bara LIDA av det.

konstigt att man blir rasist?

om man kommer till ett nytt land så respekterar man väl ändå invånarna i det landet, eller? vill dom i irak att man ska bära burka där så har jag väl burka på mig om jag ska dit. jag mötte syrianska idag på fotbollsplanen, och visst hade jag fördomar, det har jag oftast. men jag kan ju lova er att dom levde upp till mina den här gången! jag blev kallad de mesta fula ord en människa kan bli kallad och då tycker folk att det är konstigt att man har fördomar mot utlänningar. visst, det är fel att dra alla över en kant, det kan jag hålla med om. men om det första man hör när man kliver in på en fotbollsplan är "knulla din mamma" då känns det lite som en parodi hela skiten.

dansa med mig

Det var ju soligt imorse och såklart så försvinner solen lagom tills det att jag ska gå ut på en promenad!! SÅKLART. Imorgon är det ÖSK, jag som inte gillar ÖSK och deras lagsportsgrej kanske inte kommer ha det SÅ roligt, men jag kommer att ha det roligare än på engelskan kan jag säga er.

lol rofl mao adl

1. Jag är mjölkchoklad, kaffe latte, mulatt.
2. Varför loggar du ut då när jag ska skriva sms ÅÅH!
3. Jag gillar inte när man säger neger, sure ibland men det kan bli för mycket ibland inte för att någon frågade om min åsikt men det är ju min blogg också såatteeeh.
4.DET ÄR JU MENINGEN ATT VI SKA VA BITTRA.

att jag är så glad..

när jag är glad har jag ingenting att klaga på, och då består den här bloggen bara av en negerjävel som ska sitta och vara bitter. kalla det rasistiskt utlåtande om du vill, men hon är en neger. neger är inget själsord det är ett ord som har uppkommit bland ungdomar. varje ord har sin egen mening beroende på vilken person som säger det. när jag säger neger, då menar jag neger som i något bra. GODNATT

Where them girls talkin' trash, where they at, where they at, where they at? Where them bloggers girls at, where they at, where they at, where they at?

Fan glömde bort att det är earth hour, sprang och släckte alla lampor i huset nyss. Det är det minsta man kan göra tycker jag. Ni får en bild på min lördagsoutfit idag då eftersom att fjortisen klagar.

Jag ska köpa en ny kamera till hösten förhoppningsvis. Men den kostar sådär 25-40 000:- så det blir nog till hösten 2020. Nej men alltså jag vill ha en bra kamera till mitt projektarbete, kan inte kämpa med d60 mera. Gunnar vill inte samarbeta längre så jag kollar runt lite på internet nu, hur jag ska ha råd blir en annan gåta.


A yeah, yeah, yeah, I'm so hard.

NEJ vi ska INTE kika in på någons blogg, om man lämnar en kommentar utan att läsa inlägget här så kan ni GLÖMMA att jag går in på din blogg bara för att du skriver ungefär såhär: Hej fin blogg, kika gärna in på min blogg och skriv vad ni tycker! Ha en bra dag.

Jag HATAR såna kommentarer, jag skulle klara av det om man faktiskt hade läst det som står skrivet i inlägget och sedan kanske skrivit något om det och SEN kanske föreslå att ens blogg är fin, men detta sätt accepteras EJ och jag kommer iaf inte godkänna såna kommentarer. Sorry, jag har matkoma men jag överdriver inte.

hurricurrimurrisurri

Men vill man ha bilder får man fan gå in på min blogg eller något. Fast där är det väldigt lite bilder nu för tiden också. Men det kommer, merde.webblogg.se

Nej men är bilder något som önskas mer av?

Nu till det viktigaste i världen: MAT.

Folk må kalla mig tjock, men jag bryr mig inte JAG ÄLSKAR MAT, träning älskar jag också fast inte lika mycket.

bloggar utan foton..

sophia det här håller inte. vi har typ 3 inlägg med bilder, why god why? det är fan det tråkigaste som finns, skärpning!







falska människor

okej, jag vet att jag inte är perfekt. jag vet att jag kan snacka skit (som tjejer för övrigt är väldigt bra på) men jag står iallafall för vad jag tycker. tycker jag illa om en människa så säger jag väl det till den personen om den frågar mig. nej, nu ska här plockas i vänlistan. vissa är bara inte värda mig, fuck you.

Är jag seriöst dum i huvudet eller?!

Fyfan naiv som jag är så trodde jag att jag kunde betala tågbiljetter med mitt kontantkort på mobilen så jag fyllde på med 600 kronor, och det funkade inte. ÅH ÄR JAG BLÅST ELLER.

Det positiva i det hela är att jag nu har 5000 gratis sms i månaden i ett år, så det lönar ju sig så men ändå inte.

Yo

Måste solen skina så att man måste kisa när man vaknar? Ska städa idag, det får GÄRNA regna!! Fuck my life. Men jag antar att jag hade trevligt igår, eller jag hade trevligt men det är så irriterande IBLAND med folk när de är fulla. Fast inte alla fulla utan de som inte riktigt kan hålla käften är bara jobbiga.

alkoholens dragningskraft..

det är ju så himla kul att festa, dansa, snacka, dricka. skulle vara nykter tills jag fyller år (om en månad) grattis jonna, du failade första helgen! nu är det party, CIAO

RÖKNING

jag är själv rökare och det är det värsta som finns! nu efter 5 kilometers joggning så kände jag bara suget efter en cigarett och där var den konditionen bortblåst igen.. ja, kära läsare börja ALDRIG röka.

Don't turn your back on me

Jag brukar ju rapa som ni bekanta till mig vet om, jag får klagomål ungefär varenda gång jag gör det. Fast det handlar inte om att jag är tjej utan om att det är riktigt ÄCKLIGA rapar jag lägger så jag förstår er när ni klagar, blir själv äcklad alltså!

Har inte så mycket att klaga på idag, men jag tycker att alla ska börja uppskatta sig själva och sin omgivning mycket mer så blir alla fina och glada!

fisförnäma

en sak jag alltid har stört mig på är det här med att tjejer "inte borde".
tjejer borde inte fisa
tjejer borde inte rapa
tjejer borde inte ha sex med flera stycken
tjejer borde inte vara kaxiga
tjejer borde inte slåss
tjejer borde inte vara muskulösa
tjejer borde inte.. ja, ni förstår my point.
det är mycket vi inte borde, men grabbar tänk er för, för ni borde inte många saker ni heller!


Look at me now

Fast grejen är den Jonna att man kanske bara är rädd om dig men jag förstår vad du menar, gäller allting vad det än är, det är irriterande när folk säger så men haha även jag gör det till folk så ska vara tyst. Är också glad idag fast det kan vända jävligt snabbt typ nu, hatar när man inte blir behandlad som man själva behandlar andra.

väg vad fan du vill, gör hur fan du vill

egentligen så har jag noll komma nollnollnoll att klaga på idag för jag är så lycklig. våren är här, då är det svårt att vara bitter, men innerst inne så är man ju alltid bitter på något, glöm inte det peoples! jag är sjukt trött på att när man säger att man ska gå ner i vikt/banta/etc. klagar. t.ex om jag nu vill gå ner 10 jävla kilo, låt mig göra det då. jag ger väl blanka fan i om du tycker att jag ser bra ut som jag är, jag vill vara nöjd och jag går fan inte ner i vikt för någon annans skull! visst vill jag att folk ska vara nöjda med hur dom ser ut, men komigen, lägg ner snacket "men vaaaaaa du är ju så smal och fin" ja men det tycker väl inte jag om jag nu ska banta. så :]

Utkast: Mars 24, 2011

Ingen är perfekt och ingen är bäst, inte ens vi. Men vi gillar att klaga på alla förutom oss själva, det är roligt att låtsas som om vi är bättre än alla andra. Det är vi nog inte ensamma om att tycka. Vi bloggar ju mycket om saker som vi stör oss på med andra och oss själva.

Okej sista nu,

fan vad vi kommer skratta/ångra/sakna den här bloggen i framtiden när den är borta, HAH ser redan vissa inlägg som jag ångrar. Men jag är så jävla bitter, måste få ur mig alla idiotiska tankar jag tänker ibland.

tack för dina creeds sophia!

ett äckligt munsår och en hårig larv över läppen, WHO THE FUCK CARES? ingen är perfekt.

är det på liv och död eller?

överseriösa människor?! okej, nu är det så att jag är världens sämsta förlorare, jag skojar inte, ni kan inte hitta värre. och jag har väldigt lätt att själv bli överseriös när det gäller sporter, men i livet herregud. ta ett skämt? folk måste väl klara av att våga skratta åt sex, våga skratta åt gud, våga skratta åt religioner. det är inte personligt menat, det är ett skämt, ETT SKÄMT!

Jonna is the shit

Är det någon som ryggade tillbaka när Jonna skrev att hon hade munsår? FUCK YOU, ta dina fördomar och gräv ner dem tillsammans med dig själv isåfall. Inte för att jag själv är fördomsfri och perfekt........ lol

Får mig att tänka på att muschen måste vaxas bort idag, den har kikat fram igen.

Idioter

Jag hatar alla äckliga idiotjävlar som ska härmas hela tiden. Jag må vara barnslig men då är det barnsligare att härmas. Hatar det verkligen, hatar även att det är många på media som inte har talang. Jag menar projektarbeten ska väl vara sjukt bra!? Vet inte hur jag kom att tänka på media när jag tog upp härmapor, nej inte alls..

Nu fick jag ur mig det också, fast det har inte hänt något härmigt nu på senaste, men varnar bara och ville bara få ut bitterheten över det också.

...

Jag hatar när människor är fega.

ÅÅÅÅÅH

(För er som inte förstod så ändrade jag mitt sett till sätt så ni kunde inte se felet jag talade om HEHE)

Varför har vi fucking multimedia? Jävla lektion, lär mig inte ett piss.

vem fan bestämde?

vem fan sa att det är okej att ha munsår. fint med en stor jävla könssjukdom rätt i ansiktet ( ja, jag har herpes, inte könssjukdomen dock he he he) men vafan, hur snyggt på en skala? jag sitter med ett stor jävla bubbligt äckligt sår i ansiktet (läs stort=1x1 cm) FUCK


Och ja,

jag har problem med att skriva normalt, och ja jag stör mig fett mycket på när jag skriver fel men ORKAR FAN INTE ÄNDRA DET NU. Är ju blatte så håll käften era smårasister som ni är allihopa. Fan det är sant, varje dag hör jag någon som säger något om invandrare på ett negativt sätt, JAG MED. Det som är det sjuka, vilket jävla land.


Shit hur FAN kunde jag skriva sätt med e... FYFAN SKÄMS IHJÄL. Matilda läser du det här så ÄRE DITT FEL!! Har fått stavning på hjärnan sen du började klaga på folks stavningar, du har hjärntvättat mig din lilla finne!

Du har så jävla sant Jonna, patetiskt.

Varför kommer jag på mig själv med att klaga bara för att alla andra gör det på badhuset? Det är ju en kvinnosak, det här jävla klagandet på sig själva. Fan hatar kvinnor, förstår inte hur straighta killar kan gillar oss. Så jävla äckligt komplicerade, sluta klaga och lev med skiten och är du inte nöjd så gör något åt det. Men gör det för din egen skull för jag orkar FAN inte höra på allas klagomål. Blev chockad när jag hörde min egen röst, VARFÖR ens bry sig om att klaga det finns ingenting att göra åt skiten för stunden ändå.

Fuck out!

jag blir så djävulskt förbannad

i dagens samhälle så får man uppenbarligen inte vara nöjd med någonting. tycker man att man är snygg så är man egoist, tycker man att man är ful då söker man uppmärksamhet. MEN VAFAN SKA MAN TYCKA DÅ? man får inte tycka att man är tjock och man får inte tycka att man är smal, man får inte vara smart och man får inte vara dum. men hörni idioter jag ska bara låsa in mig i en kukong i 1500 år och komma ut sen när folket har slutat vara så jävla patetiska!!!!

Nu helvete..

Okej jag är tillbaka, vill bara varna innan jag sätter igång och bloggar ner allting bittert. Vissa saker jag skriver kan vara överdrivet, andra saker tvärtom. Jag vill inte att någon ska ta åt sig av det jag skriver, inte så mycket iallafall. Sen kan jag även varna om att jag tror att jag kommer att vara så bitter så att alla som känner mig kommer att bli lite förvånade, sure ni vet att jag är en bitter person men SÅ bitter visste ni inte riktigt om att jag var. Som sagt så tar ni inte åt er om ni känner mig, de som inte känner mig skiter jag i. Men kom nu ihåg detta inlägg för jag kommer nog att låta lite väl bitter ibland.

NUNI, NU KÖR VI PÅRIKTIGT

jag ska fixa en grym header, åh ideérna flödar!
jag och sophia har ett ämne nu, ett ämne för denna blogg. bitterhet.
vi varnar därför känsliga läsare, för vi kommer verkligen att skriva allt, INGEN CENSUR

SOPHIA?

det ekar här, tomt. jag vill ha lite fart och fläkt här nu när våren är påväg, ska snygga till designen här någon dag.

BLOGGLÄSAR-REKORD!!!!!

wohoooooo, hela fyra läsare har hittat hit. gla man blir
nu ska jag sova för jag blev så himla lycklig, ah, du hörde mig. ja jag är bitter,
det är en bitter blogg vad hade du förväntat dig?


hm

Försvarsmakten är något jag är intresserad av faktiskt, dock inte som anställd men mera lumpenliknande.
Nu när vi ändå talar om framtiden så kan jag säga att jag knappt kan vänta på att åka härifrån och lämna allting och alla bakom mig. Okej det lät lite hårt men det är typ sant, eller jag kan lämna staden kanske inte alla vänner & familj bara sådär. Kan knappt vänta. Fan fysträning nu.

utzutz

Nej men vafan jag tror att vi behöver lite mer solsken och värme så att vi kommer igång. Ehm detta blir mer som en konversation istället. Nu ska jag gå en promenad.

förlåt sophia...

men jag har varit så deprimerad på sista tiden.. ni ska få höra anledningen lite senare i inlägget. jag har gråtit nätter i rad, skrikit och varit arg på mig själv, duger inte jag? nej tydligen inte. jag har gråtit för er kära bloggläsare, oj glömde.. VI HAR INGA!!!

haha okej skämt å sido, känns bara som om ni var tvugna att få sakna mig lite, back on track bitches!

SUNSHINE!

Börjar bli lite förbannad på Jonna nu, fan blogga då!

Här har du lite Pontiak Jonna!


Min helg:


We got some dealings to do before the day I'm dead.

Håller med Jonna! Denna helg har dock varit lite busy, jag menar mannen i huset måste ju ta hand om familjen när det blir besök! Imorgon är man tillbaka till verkligheten och på tisdag åker jag och ZIGGE till Götet och lever livet över en dag. PUSS på det, nu har jag en bebis som vaknar och är söt. (Inte min!!)

PLEASE EXCUSE ME I DON'T MEAN TO BE RUDE BUT TONIGHT I'M FUCKING YOU

jag vill att den här bloggen ska gå bra. det vill inte ni läsare tydligen. komigen nu, ge oss förslag på vad vi ska skriva om då? PUSS

I'M ALIVE

fredagar ♥ åh herrejistanes vad värdefulla dom är för mig. helg vänner sovmorgon fest dansa
LEVER LIVET PÅ EN FREDAGSKVÄLL!

ekoekoeko

Jonna lever du?

6 fucking dagar, love life. Nu är jag en positiv och fin människa som inte har tid med onödigheter som skitsnack och sådant. Fast bitter det är jag ju född som..

Sådärja, Jonna är nog lite krasslig idag och jag är faktiskt också krasslig i min hals så jag ska glo lite Big Brother, sedan funderar jag på att komma med borstat afro imorgon till skolan. Det kommer inte vara en jävel som inte kommer skratta men mina lockar mår ej bra om jag inte borstar en gång i månaden typ.

Never give up, it's such a wonderful life

Ni och ni, det är snarare DU vår enda läsare. Eller nej vi har 2 och ibland 3. HAHA vad vill folk ha mer av då? Vi ska fixa fixa men jag har ju ett liv som går ut på att träna, äta, cougar town, the middle, big brother, facebook och lite skola så man hinner knappt MEN JAG GER INTE UPP!

Vad hände med bloggen?

ni suger på att läsa. vi suger på att skriva. hämnas ni eller?

RSS 2.0