A juste, denna blogg..

Har ramlat idag 2 gånger så håll bara käften.

18 jävla år varejaa!

nu blire fan svårt att klaga, är ju 18 liksom!!!! nej nu skojade jag... kan ju redan klaga på att jag har ont i magen av all jävla tårta jag har ätit idag. TACK NEGERHORA FÖR ALLA GRATTIS ♥

18 jävla år!

Grattis min bulle. Puss

ohmyy

Förlåt för det grova innehållet nedan, hoppas att ni klarar er skapligt utan strörre problem. Nej men seriöst HUR fan ser man ut egentligen?

WTF

Man ser ju nästan ut som sin drömmänniska på bilder man tar själv, men när någon annan tar ja då får man se fucking sanningen, typ såhär:




Aldrig aldrig ensam, alltid ensam hääär

Hade jag bloggat imorse hade ingenting varit vackert, det var riktigt svart imorse alltså. MEN nu är allting på topp tack vare en apa i vivalla. Men kan meddela att jag är pank och vill köpa ett par horskor, fast snygga horskor.

ibland måste man få klaga på sig själv

ingen jävel älskar sig själv hela tiden, även om jag är jävligt nära gränsen. ibland undrar jag om jag tänker överhuvudtaget? alltså, visst gör man misstag ibland men hallå lite kan man väl ändå tänka efter. hahaha, ja i efterhand är det ju mest komiskt!

u j u j u j

Eftersom att det ekar här så kommer jag med lite mer bittert nu när jag ändå är i fucking farten!
En kompis skrev nyss något som stämmer, vi skrev om kärlek och förhållanden TYP. Haha hon skrev att hon inte ville bli någon som slutar sminka sig, går med fett hår och mjukis som det är hål i bara för att man har ett förhållande. Stämmer så hårt, därför ska man inte ha förhållanden just nu, och speciellt INTE under våren/sommaren! Mitt flin va brett när jag kom hem från Malmö och såg typ 100 nya förhållanden på facebook, håååååånflin. GODNATT!

Put your number 2's in the air!

Äh vafan vi tar och inviger taket på kvällstid, solen lyser ju ändå LixOm. Orkar inte vara bitter liksom, vann t o m ett presentkort på 100 kronor på den nya btrashaffären NewYorker eller vad den heter, usch men kanske hittar något vem vet..

Hemma

fan

vilka idioter det finns!!!!!!

göäflksgäöwrhqkjgoörgihr jag är så arg så jag inte ens kan få ur mig ilskan. ikväll ska alkohol och fina vänner vara min lycka. tills dess, AAAARGH!

i never regret

jag önskar att jag tänkte ibland, tänkte lite längre.

då får väl jag hålla låda

eftersom att sophia bara sticker nu under lovet så får väll jag se till att försöka hålla den här bloggen vid liv då! idga är jag inte bitter, eller jo, lite bitter är man ju alltid. det finns ju alltid saker att klaga på. miljöförstöring.. eeh? who gives a fuck? jag kände för att låta smart där men det är nog jag som kastar mest godispapper efter mig på gatan. men något finns det som sagt alltid att klaga på.

klaga gärna i kommentarsfältet under, eller skriv saker som du vill att jag ska klaga på under den här veckan när sophia lämnar mig

L O L!!!

Äh vi har bara 9 läsare...... ingen som frågar så antar att de inte bryr sig HAHA. Om ni brydde er så handlade det om en framtid som typ arbetslös fast ändå inte. Jag gissar på att ingen blev klokare av det men något som ni blir klokare av är att jag drar imorgon och slipper den här äckliga hålan med töntiga fasoner och drar till MALMÖ där det är varmt och fint.

Funderar på om man ska övertala Jennpenn att köra militärträningen nu eller inte, fast det är så dyyrt. AJA hejdå ska lyssna på den bästa musiken och packa och tänka på fina dagen idag (inte ironisk).

Hörs på onsdag nästa vecka idioter.

okej vi får bli tydligare

sophia. ingen kommer fatta vad vi snackar om när vi bara skriver otydliga inlägg. som ditt under tillexpempel, jag fattar ingenting vad det handlar om?! och mitt inlägg om skitsnack bara kom sådär utan förklaring. nä skärpning nu!!

MEEEEH orättvist

Varför får inte jag för????? ÅH ABO FETT LACK NU MANNEN JAO!! Ska snart sluta prata och skriva som en BLATTE.





NOT jag har bara börjat...

Jaja vem är inte det,

när jag gick i åttan var mitt nyårslöfte att aldrig snacka skit, DET GICK JU BRA (not)! Den som inte snackar skit är inte mänsklig, jag vet ingen som inte snackar skit. T o m min pappa om idioterna som syns på nyheterna typ.

Fyfan sitter och har skitont i hårbotten för att jag har papilotter som sitter för hårt, AJ, måste öven göra SKITFRANSKAGLOSOR nu. ÄTA vill jag också göra, bajsa.

trött på skitsnacket

palla vara tjej? palla vara en mellanstolpe? skärp er, knäpp en öl och beté er som män vafan.

Det negativa med vädret.

Är att jag tog på mig jeans och varmaste bomullströjan idag!! SKJUT MIG!

Och nu ser det ut att börja regna hahahhahahahahhahaahhahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahahaah precis när vi ska GÅ till träningen, lol.

jajaja

JAJA men du vet vad jag menar, tvärtomspråket.... typ, hhoeoheh.

Det är varmt ute, jag måste på mitt jävla iv-val idag och imorgon. HATAR LIVET FÖR DET

Tack sophia..

vad gullig du är mot mig jämt!

dagens -
min fot är stor och blå efter dagens cup
jag är trött men kan inte sova
jag fyller 18 snart men inte tillräckligt snart

dagens +
jag fick kvällsbesök av kalle som rökte med mig
jag fyller 18 snart
jag är glad

Yes

Hon ska inte det.

Fan

Idag ska Jonna sova över hos mig, orka.

not my problem dude

känns som om jag måste lösa det här på något sätt. fast det är ju i princip ett olösligt fall.. hm, får fan klura på den här!

It I could, then I would

Fan det blåser ute, blev helt utmattad efter att ha gått i en timma, vad är felet på vädret COME ON!

Jag vet, ser och hör allt och jag har slutat bry mig.

Fast du får äta upp din stora feta kaka nu.



okej ursäkta röran här!

Jag tror på dig nu kom ihåg det.

The båtten is nådd

Fyfan vad pinsam.


jag blir irriterad!!!

tystnad. att inte veta. att undra. att hålla käften.
hur svårt är det att svara på sms/facebook/msn osv??? jag menar.. man frågar typ "ska vi hitta på nått idag?" så får man inget svar ch man går och undrar. sen på kvällen eller morgonen efter då skriver personen nått i stil med "oj, såg inte att du hade skrivit". men hallå, jag är väl inte född igår. varför inte bara säga "nej, jag vill inte". handikappade jävla idioter.

Tous les mêmes

Okej jag vet inte om våran blogg har läsarna som gillar verkliga problem, men såg på Agenda och rapport och någon dokumentär idag. Blev så jävla arg. Något som angår mig mest är det där jävla vaccinet mot svininfluensa, skulle aldrig ha tagit det!!!

Fattar ni inte vad jag pratar om så får ni väl skaffa er lite allmänbildning (skämt åsido eftersom att det kommer från mig).....

Donc comme tout le monde j'vais en souffrir jusqu'à la mort.

Fan asså seriöst jag mår dåligt varenda gång jag ser våran header..

House'llelujah

Jag känner mig också som ett mongo i den där hatten, i alla hattar nu för tiden. Gör som du vill hah men ska ha tillbaka den om du ej ska ha den på våran sleepover i helgen!

Fin grå dag idag, äkta söndag. Marissa dog vilket var väntat men inte att hon skulle dö på det sättet, hade väntat mig något grövre.

Ne nu blire
1. sockerkaka
2. gym
3. städa undan
4. sova

Fan vad ni brydde er va?

NO HATT/YES HATT?

det lutar mot nej alltså, känner mig som ett mongo



lördagar kan vara det bästa, precis som vädret

fan vad fint lördagsväder, ELLER? våren kom och gick lika snabbt som kåta killar. ja nu ska jag se till att hoppa ner i badkaret inför kvällens festligheter. det låter ju underbart bjuder på en festlig låt när jag ändå är igång!


Welcome to jamrock.

Nä okej va lite upptagen med att sova och gymma, men ny dag och nya möjligheter i DET FINA FINA VÄDRET!!!!!!! Vår in my ass, ska få något för mina sår tycker jag så nu drar jag dit. HEJDÅ.

The blät is bäck

FREDAG, jag har fått sår i ansiktet jag kanske redan har nämnt det.. nu ska jag gå hem. JAJA JONNA, JAJA jag återkommer, senare idag.

sophia?

nu ska jag vara bitter på min blattevän. är det jag som ska behöva hålla bloggen vid liv eller. och kom inte och säg att du inte har tid för du har fan tid att blogga på din egen din lurv!

RSS 2.0